O nas

Storitveno podjetje LAPIS je računovodsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki ga je leta 1993 ustanovil Franc Sever. Najprej je podjetje Lapis poslovalo v prostorih gasilskega doma v Črenšovcih. Kmalu po ustanovitvi podjetja se je zaradi velikega povpraševanja strank po računovodskih storitvah v podjetju zaposlila Štefka Dominko, ki je na istem delovnem mestu zaposlena še danes.

Zaposleni v podjetju smo nenehno v stiku z novostmi s področja aktualne zakonodaje, saj spremembam sledimo s pomočjo izobraževanj in različnih seminarjev, ki se jih od samega začetka redno udeležujemo.photo 1

Svoje stranke, ki prihajajo v večji meri iz Upravnih enot Murska Sobota, Lendava in Ljutomer, dobro poznamo, saj gojimo do slehernega, ki se oglasi v naši pisarni, odprt in individualen pristop.

Zavedamo se, da lahko le na osnovi medsebojnega zaupanja skupaj uspešno rešujemo dileme in probleme, s katerimi se naše stranke soočajo ob svojem poslovanju.

Naši poslovni prostori se danes nahajajo na naslovu Zadružna ulica 1 (natančneje v prostorih banke).

Direktorica podjetja je od leta 2010 Lidija Sever, ki je nasledila očeta Franca. Poleg nje sta v podjetju zaposlena še Franc Sever in Štefka Dominko, ki imata dolgoletne izkušnje s področja računovodstva in svetovanja.

Dosledno upoštevamo kodeks računovodskih načel, saj smo prepričani, da je v poslovanju naših strank zaupanje ključnega pomena tudi za naše zadovoljstvo in uspešnost.